Εισαγωγή

Το μέλος / χρήστης των υπηρεσιών της εφαρμογής των σεμιναρίων, παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται σε αυτόν. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων ή/ και των υπηρεσιών. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

https://www.eea.gr/politiki-aporritou/

Ηλεκτρονικές Πληρωμές
Οι χρήστες της εφαρμογής των σεμιναρίων έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν ηλεκτρονικά τις οφειλές που προκύπτουν, με χρήση πιστωτικής,χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Το Επιμελητήριο προσφέρει την υπηρεσία μέσω συνεργαζόμενης Τράπεζας.

Για την ολοκλήρωση μιας ηλεκτρονικής συναλλαγής, ο χρήστης συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής,χρεωστικής ή προπληρωμένης του κάρτας σε ασφαλή φόρμα της υπηρεσίας της Τράπεζας. Κανένα στοιχείο της κάρτας δε γίνεται γνωστό και δεν αποθηκεύεται σε καμία περίπτωση στην εφαρμογή των σεμιναρίων ή στο Επιμελητήριο.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου έχουν τη δυνατότητα ακύρωσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών τους μετά από συνεννόηση με το Επιμελητήριο, όπως ισχύει και με κάθε άλλη οικονομική συναλλαγή τους με το Επιμελητήριο.

Το Επιμελητήριο διατηρεί το δικαίωμα παύσης λειτουργίας της υπηρεσίας e-Πληρωμές οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο.

Τηλεπικοινωνιακό δίκτυο
Το Επιμελητήριο δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν προβληματική λειτουργία των υπηρεσιών της εφαρμογής των σεμιναρίων λόγω βλάβης στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο. Σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο δεν εγγυάται την αδιάλειπτη πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφαρμογής των σεμιναρίων.

Πολιτική cookies

https://www.eea.gr/politiki-cookies/